Alex Matei
Image default
Gaming Hardware

Ce porturi de conectivitate va avea Xbox Series X: Poze

O fotografie scosă de NeoGaf de către un utilizator numit CurryPanda ne-a arătat prima privire asupra porturilor de pe un prototip Xbox Series X. Fotografia a căpătat credibilitate atunci când a fost verificată daca e autentică de Brad Sams de la Thurrott, un site specializat în acoperirea Microsoft.
În față, un port USB de tip A este flancat de un buton. O unitate de disc și sigla Xbox sunt vizibile și ele.

Pe partea din spate, sunt vizibile două porturi USB de tip A, ambele cel puțin 3,0 pe baza etichetelor SuperSpeed. Un port Ethernet, port HDMI și port S / PDIF completează opțiunile. Un port etichetat cu sigla Xbox este clar pentru alimentarea cu energie electrică. Există, de asemenea, un port mare, neobișnuit, care, conform lui Sams, este „utilizat pentru diagnostic” și nu va fi inclus în hardware-ul final.

Veți observa, de asemenea, o gaură în partea din spate superioară a prototipului Xbox Series X care arată ca un mâner. Aceasta poate fi folosită pentru a elimina carcasa consolei. Dacă da, nu va apărea și în versiunea finală.

Porturile afișate pe prototipul Xbox Series X aparute online sunt similare cu consolele Xbox One actuale, cu excepția notabilă a porturilor HDMI-in și IR-out. Aceste accesorii fac Xbox One S și One X capabile să controleze și să interacționeze cu alte dispozitive home theater. Nu sunt vizibile pe prototipul Xbox Series X , cel putin in aceste imagini. Acesta este un sunet pentru oricine transmite videoclipuri printr-o consolă actuală Xbox One.

Spre deosebire de presupusele dezvăluiri de la evenimentul CES 2020 al AMD, care s-a dovedit a fi o redare neoficială, această fotografie arată o unitate prototip aproape de realitate, fără a lăsa loc de dubii. Panoul din spate include un număr de serie împreună cu textul „Marcaj pentru numele produsului Xbox” și „Prototipul – nu este de vânzare”.

Nu luați această fotografie pentru a fi ultimul cuvânt în conectivitatea Xbox Series X. Consola este încă la câteva luni de la lansare și nu va ajunge până la sfârșitul anului 2020. Multe, sau puțin, s-ar putea schimba între timp.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasă o recenzie

    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

    Privacy & Cookies Policy
    error: Acest continut este protejat!