Alex Matei
Image default
Telefoane | Tablete

Huawei P40 Pro: Tot ce știm până acum

Aceasta este o propunere complicată, având în vedere implicările lui Huawei cu guvernul Statelor Unite. Este motivul pentru care Huawei Mate 30 Pro a fost livrat fără servicii Google, ceea ce a făcut incredibil de dificil de recomandat. Această situație se va schimba în timp pentru ca P40 Pro să se lanseze complet intact?

Va trebui să așteptăm și să vedem pe acel front, dar zvonurile timpurii și scurgerile sugerează un flagship mult îmbunătățit, care ar putea lupta din nou pentru primul loc. Iată ce am auzit.

CÂND VA FI LANSAT HUAWEI P40 PRO?

Ambele linii Huawei P30 și P20 au fost dezvăluite la sfârșitul lunii martie (respectiv 2019 și 2018), deci este o așteptare destul de rezonabilă pentru P40 și P40 Pro în Martie 2020.

Site-ul francez Frandroid raportează că Directorul Executiv Huawei, Richard Yu, le-a spus în cadrul unui eveniment de presă că linia Huawei P40 va fi dezvăluită la un eveniment de la Paris la sfârșitul lunii martie. Încă nu am văzut nicio confirmare cu privire la acest raport din alte surse, așa că poate marcați-vă doar calendarul cu creion deocamdată. Totuși, se aliniază cu ceea ce ne așteptam.

Cât de mult va costa HUAWEI P40 PRO?

Huawei P30 Pro a fost lansat la 899 lire sterline, ceea ce a fost peste prețul de lansare al P20 Pro de 799 lire sterline. Această tendință ascendentă ar putea continua cu P40 Pro. Deci probabil va costa in jur de vro 999 lire sterline.

Pe baza a ceea ce a fost raportat, P40 Pro ar putea împacheta niște actualizări hardware importante, ceea ce ar putea duce la un telefon care se oprește la acel pret de 999 Lire Sterline sau poate chiar sa vedem un pret format din 4 cifre. Desigur, Huawei P40 Lite ar fi disponibil pentru cei care nu doresc să cheltuiască o avere, dar telefonul super-premium sunt sigur ca va veni cu un pret super premium.

CUM VA ARATA HUAWEI P40 PRO?

Acele leak-uri și redarea speculativă indică un Huawei P40 Pro care continuă evoluția proiectării văzută pe P20 / P30 și Mate 20 / Mate 30 în ultimii doi ani.

P40 Pro

Acest concept redat mai sus (prin 9TechEleven), de exemplu, arată același fel de suport flashy pe două tonuri pe care l-am văzut pe flagship-urile Huawei anterioare, deși cu un modul de cameră mult mai mare, în timp ce partea din față arată același tip de „orizont Afișați „ca Mate 30 Pro cu laturi curbe adânci și în stil cascadă.

Marea diferență aici, desigur, este prezența unei decupaje largi, cu două camere, în ecran, mai degrabă decât a unei crestături. Este similar cu ceea ce am văzut pe Samsung Galaxy S10 +.

Aceasta nu este cea mai buna randare pe care am văzut-o pentru un smartphone recent, dar se bazează pe o mulțime de zvonuri populare pe care le-am văzut online. Pe măsură ce zvonurile se consolidează un pic, suntem siguri că vom vedea apariția unor concepte și mai detaliate.

Cât de multă putere va aduce HUAWEI P40 PRO?

Probabil va avea același cip Kirin 990 ca Mate 30 Pro și asta este o veste bună – cel putin acum.

În testele de referință, Kirin 990 oferă rezultate aproape egale în comparație cu actualul cip Qualcomm Snapdragon 855+. Cu toate acestea, noile flagship-uri vor folosi, fără îndoială, noul Snapdragon 865, care ar putea pune un pic de distanță între ele și un Kirin 990. Totuși, este sigur că este un telefon super-rapid.

Ce tip de camere va avea HUAWEI P40 PRO?

Acesta este cea mai tare discuție din jurul Huawei P40 Pro. Leaker Yash Raj Chauhary indică un senzor principal de 64 de megapixeli – un Sony IMX686, presupus – împreună cu o cameră ultra-wide de 20MP, o cameră cu teleobiectiv (periscop) de 12MP, o cameră macro și un senzor (ToF), senzor pentru captarea adâncimii.

Combinați acest lucru cu camerele selfie standard și ultra-wide de pe față și vorbim despre șapte camere la telefon. Puterea aparatului foto a fost cheia succesului Huawei în ultimii doi ani, deci nu este atât de îndepărtată pe cât pare.

Este altceva ce ar trebui sa stiu despre Huawei P40 PRO?

În acest moment, există încă un mare semn de întrebare dacă Huawei va putea include aplicații și servicii Google cu P40 Pro. Dacă nu, atunci telefonul ar putea fi în esență blocat în țările occidentale.

Același raport al lui Frandroid care a solicitat comentarii de la un șef Huawei cu privire la un eveniment de la sfârșitul lunii martie la Paris sugerează, de asemenea, că reprezentantul a confirmat că P40 Pro nu va avea servicii Google la bord. Bănuim că, dacă situația Huawei s-ar schimba în state și a putut să lucreze din nou cu Google, atunci ar reveni la normal . Totuși, deocamdată, pare un pic tacut, deci va trebui sa avem rabdare si sa urmarim ce se intampla.

Ne așteptăm să vedem atât modele 4G, cât și 5G ale P40 Pro, probabil și altele separate, potențiali cumpărătorii solicita să scoată mai mult pentru accesul 5G.

Între timp, Chauhary sugerează, de asemenea, că P40 Pro va împacheta o baterie de 5.500mAh absolut masivă, care folosește materiale grafenice pentru a împacheta mai multă capacitate decât celulele tipice litiu-ionice. Se spune, de asemenea, ca încărcarea va fi până la 50W (cu fir).

De asemenea, ne așteptăm la încărcare wireless și încărcare inversă wireless la P40 Pro.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasă o recenzie

    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

    Privacy & Cookies Policy
    error: Acest continut este protejat!