Alex Matei
Image default
PC | Laptop Telefoane | Tablete

Lenovo la CES 2020: ThinkPad X1 Fold cu un display fold

Lenovo ThinkPad X1 Fold a fost lansat la CES 2020. Noul ThinkPad X1 de la Lenovo este proiectat pentru a oferi un laptop super usor de carat dupa tine. ThinkPad X1 Fold oferă un afișaj OLED pliabil care se pliază de la mijloc pentru a oferi o senzație tradițională de tip notebook. Pentru a ne aminti, Lenovo a aruncat o privire asupra ThinkPad X1 Fold chiar si anul trecut. Compania a ales, însă, în cele din urmă CES 2020 să lanseze oficial laptopul pliabil care va lovi magazinele la sfârșitul acestui an.

Lenovo ThinkPad X1 Fold: Pret si cand il vom putea cumpara?

Pretul Lenovo ThinkPad X1 Fold este stabilit la 2.499 USD. Data exactă a lansării laptopului pliabil este încă de asteptat. Cu toate acestea, este programat să debuteze cândva la mijlocul anului 2020. Totuși, sunt încă anunțate detalii despre prețul global și disponibilitate.

Lenovo ThinkPad X1 Fold : Specificatii

Dispunând de un ecran pOLED de 13,3 inci, Lenovo ThinkPad X1 Fold este proiectat ca un dispozitiv care poate pune în valoare punctele tari ale unui telefon, tabletă și un laptop. Panoul de afișare disponibil de la Lenovo are o rezoluție de 2048×1536 pixeli, care este aceeași cu cea pe care o veți primi pe un iPad de 9,7 inci. Cu toate acestea, există o balama mecanică care permite sa fie pliat.

Lenovo susține că a lucrat la ThinkPad X1 Fold de peste patru ani și a investigat patru modele principale împreună cu șase modele diferite de balamale pentru a oferi un laptop pliabil și durabil. Compania s-a asociat cu LG Display pentru fabricarea display-ului flexibil, în timp ce o echipă Intel i-a ajutat pe inginerii ThinkPad să depășească diverse provocări legate de balamale.

Lenovo ThinkPad X1 Fold

În orientarea portret, ThinkPad X1 Fold poate fi folosit pentru a lua notițe sau pentru a desena schițe folosind Active Pen. Puteți, de asemenea, să pliați ecranul complet plat pentru a beneficia de o experiență asemănătoare cu tableta. În plus, poate fi îndoit ușor pentru a citi o carte.

Există un port USB Type-C care vă permite să conectați laptopul cu o tastatură și mouse sau un al doilea afișaj. De asemenea, a fost dezvoltat un ThinkPad X1 Fold Stand care va fi disponibil în a doua jumătate a acestui an pentru a vă ajuta să păstrați dispozitivul în mod portret sau peisaj pentru a obține o experiență asemănătoare desktopului. Mai mult decât atât, Lenovo a construit o tastatură Bluetooth Fold Mini, care poate fi atașată cu laptopul pliabil.

Lenovo a furnizat inițial Windows 10 pe ThinkPad X1 Fold, deși intenționează să aducă Windows 10X ulterior pentru o experiență mai buna. Windows 10X a fost prezentat pentru prima dată pe Microsoft Surface Neo anul trecut și se adresează dispozitivelor pliabile și cu ecran dual.

ThinkPad X1 Fold este într-adevăr un dispozitiv nou pe piața dispozitivelor de calcul care are mai multe notebook-uri tradiționale și convertibile 2-in-1. Cu toate acestea, nu este ceva destinat maselor și ar fi exclusiv pentru o mână de consumatori – la fel ca Samsung Galaxy Fold.

Facebook Comments

Poate te intereseaza si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasă o recenzie

    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

    Privacy & Cookies Policy
    error: Acest continut este protejat!