Alex Matei
Image default
Smart Home Parerea mea

Noul sistem de securitate care poate detecta arme si cutite: Wazo Home Security

O cameră de securitate funcționează de la sine excelent. Majoritatea infractorilor vizează proprietatile cu un nivel scăzut de securitate, dar chiar daca folosesti unul, uneori se intampla ca acesta sa fie atacat de catre hackeri ( cum s-a intamplat cu camerele de la Ring ). Dar daca o camera de supraveghere depășea asta și ar putea recunoaște dacă un intrus ar avea o armă sau să stabilească dacă un vizitator a fost cineva pe care îl cunoșteai? Sistemul Wazo Home Security este alimentat de inteligență artificială și este capabil să recunoască obiecte periculoase, cum ar fi arme sau cuțite, și vă poate avertiza atât pe dvs. cât și autoritățile în câteva secunde.

Sistemul Wazo Home Security folosește aceste funcții pentru a face mai mult decât doar securitate la domiciliu. De asemenea, poate să recunoască când cineva cade și apoi să vă avertizeze atât dvs. cât și serviciile de urgență. Wazo a integrat această funcționalitate în sistem pentru a răspunde la numărul de căderi periculoase care se întâmplă în fiecare an; potrivit companiei, peste 600.000 de persoane sunt grav rănite de căderi în fiecare an. Detectând aceste căderi și alertând autoritățile relevante imediat ce se întâmplă, Wazo speră să evite unele dintre cele mai grave probleme.

În cele din urmă, sistemul se laudă și cu recunoașterea facială. A.I. „Învață” chipul principalului utilizator, precum și fețele prietenilor și familiei. Acest lucru adaugă un nivel de personalizare la alerte, făcând ca utilizatorii să știe când cineva este la ușă, dar, de asemenea, face sistemul mai sigur, deoarece avertizează utilizatorii dacă cineva necunoscut a sosit.

Wazo spune că nu va exista costuri lunare asociate monitorizării și că compania are cel mai mic cost de trei ani al oricărui sistem de securitate la domiciliu. O dată de lansare a sistemului Wazo Home Security nu a fost încă dată, însă demonstrația companiei la CES 2020 a atras foarte mult atenția. Dacă sunteți interesat să rămâneți la curent cu ciclul de dezvoltare pentru sistem, vă puteți înscrie la actualizări pe site-ul companiei.

În timp ce pot exista o mulțime de sisteme de securitate pe piață, caracteristici precum detectarea armelor și a căderilor il duc pe Wazo mult peste concurenta. Recunoașterea facială este o altă caracteristică puternică, care oferă sistemului un potențial de a depăși doar securitatea locuinței și a deveni o parte integrantă a unei case inteligente.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasă o recenzie

    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

    Privacy & Cookies Policy
    error: Acest continut este protejat!