Alex Matei
Image default
Social Media PC | Laptop Telefoane | Tablete

Samsung pregateste o surpriza de proportii la CES 2020 – NEON Un nou asistent digital sau altceva?

Samsung pare să aibă un nou produs de inteligență artificială (AI), sub denumirea de Neon. Noul produs este în prezent in lucru la Samsung Technology & Advanced Research Labs (STAR ​​Labs), care este o entitate independentă a Samsung Electronics. În special, compania sud-coreeană are deja Bixby, un asistent digital, care a fost introdus în 2017 și este disponibil pe o gamă largă de produse, inclusiv smartphone-uri și electrocasnice. Totuși, NEON este probabil un (AI) mult mai sofisticat. Laboratoarele STAR conduse de Pranav Mistry, originar din India, vor dezvălui Neon la CES 2020 în Las Vegas in urmatoarele zile.

În timp ce Samsung nu a furnizat detalii în legătură cu Neon, STAR Labs își pregateste sosirea prin canalele de socializare. De asemenea, a fost creat un site web cu numele de domeniu Neon.life care nu dezvăluie niciun detaliu, cu excepția prezentării unei linii care spune: „Ați întâlnit vreodată un„ AVATAR ”?

Separat, Pranav Mistry l-a prezentat pe Neon prin contul său de Twitter. Mistry, 38 de ani, care s-a alăturat STAR Labs în calitate de președinte și CEO în octombrie, a lucrat anterior la Samsung în calitate de vicepreședinte global și este cunoscut pentru lansarea Galaxy Gear ca fiind primul smartwatch al companiei.

Neon este prezentat pentru a oferi o experiență „la nivel uman”. Cu toate acestea, nu este clar dacă va fi disponibil ca asistent digital sau ceva complet diferit, cum ar fi un robot cu AI. Bixby, un asistent digital existent de la compania Samsung, se confruntă cu o concurență dură din partea Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri.

Acestea fiind spuse, STAR Labs de la Samsung probabil o să anunțe anumite caracteristici la CES 2020 care va începe începând cu 7 ianuarie.

Facebook Comments

Poate te intereseaza si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasă o recenzie

    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

    Privacy & Cookies Policy
    error: Acest continut este protejat!