Alex Matei
Image default
Social Media Streaming

Spotify lucrează la propriul asistent vocal, care se porneşte cu comanda “Hey Spotify’

Spotify se alătură marilor nume din tech care au dezvoltat propriul asistent vocal. Au apărut indicii că gigantul serviciilor de streaming muzical ar pregăti un rival pentru Bixby, Siri, Alexa şi Google Assistant, activat prin comanda “Hey Spotify”. Avem detalii mai jos.

Ce e drept, mulţi dintre asistenţii vocali existenţi deja au integrare Spotify, deci iniţiativa companiei suedeze sună a exces de zel. E posibil să fie mai mult un răspuns pentru cei de la Pandora, care au şi ei ceva similar. Spotify a creat un asistent vocal care funcţionează în vreme ce foloseşti activ aplicaţia Spotify. Îl veţi putea porni cu comanda “Hey Spotify”, iar dacă nu vreți, îl puteţi dezactiva din setări.

Judecând după comenzile suportate de soluţia rivală de la Pandora, ar trebui să putem schimba melodia prin comandă vocală, să controlăm volumul, să dăm pauză sau play. Putem şi să solicităm muzică tematică, în funcţie de starea de spirit, gusturi, activitate (ne aflăm la sală de exemplu sau plecăm spre o petrecere). Putem face şi solicitări ambigue precum “redă ceva vesel” sau “redă altceva”. Poţi să porneşti şi un playlist şi să adaugi piese în playlist din comandă vocală.

Serviciul de streaming Spotify a mai testat şi un dispozitiv numit “Car Thing”, care poate fi folosit pentru a controla muzica în maşină, fix cu comanda “Hey Spotify”. Totul se află în teste deocamdată.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Lasă o recenzie

    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

    Privacy & Cookies Policy
    error: Acest continut este protejat!