Tech News

Surpriza de inceput de an. Samsung Galaxy S21 va fi lansat pe 14 ianuarie – o luna mai devreme

Trei noi telefoane S21 sunt așteptate împreună cu Galaxy Buds Pro și trackerul Bluetooth „SmartTag”

Data lansării Samsung Galaxy S21 este mai devreme decât v-ați putea aștepta: 14 ianuarie este momentul în care compania va găzdui conferința de presă Galaxy Unpacked 2021, ceea ce înseamnă că vom vedea noile sale telefoane 5G și accesorii.

Keynote-ul de joi, 14 ianuarie începe la 10am EST / 7am PST / 3pm GMT (și vineri 2am AEST). Cele mai recente leek-uri despre Samsung Galaxy S21 ne arata ca – S21, Galaxy S21 Plus și Galaxy S21 Ultra – vor veni cu un nou design al camerelor de pe. Galaxy S20, S20 Plus și S20 Ultra.

Puteți viziona mai jos clipul celor de la Samsung

Normal flagship-urile celor de la Samsung erau lansate in luna Februarie, dar se pare ca in acest an vor sa fure startul si sa le prezinte mai devreme.

Specificațiile Samsung Galaxy S21 sunt confirmate

Ne așteptăm ca Samsung să livreze telefoane în trei dimensiuni de ecran – 6,2, 6,7 și 6,9 inci – toate cu afișaje adaptive de 120Hz și o ramă inferioară mai mică (bye bye bărbie). Zvonurile despre specificațiile sale interne duc în mod firesc la chipset-urile Qualcomm Snapdragon 888 (SUA) sau Exynos 2100 (in Europa – din pacate) și la cel puțin 8 GB RAM. Încă așteptăm să aflăm dacă va avea spațiu de stocare extensibil printr-un slot pentru card microSD.

Camerele de pe spatele Galaxy S21 și S21 Plus par să primească un tratament special, conform mai multor versiuni ale modulului de cameră, toate cu trei obiective – presupuse ca vor fi 12MP camera principala, 12MP ultra-wide și 64MP teleobiectiv – apar într-un modul mai plat anul acesta, rezultând un bumper ușor mai mic al camerelor fata de S20.

Se pare ca Samsung Galaxy S21 ultra va avea un alt set-up de camere printre care cea principala de 108MP cu un zoom optic de 5X sau 10X, in functie de care dintre numeroasele zvonuri le credem.

Eu cred ca va avea un 10X, tinand cont de Note 20 Ultra ce are un 5X Zoom optic, dar ramane de vazut cu ce ne va surprinde cei de la Samsung.

Surpriza Samsung S21

Se pare ca din cate am vazut vom avea o surpriza mare cu Samsung S21 Ultra. Este o mare sansa sa includa un PEN, ca cel de la seria NOTE. Eu sincer sper sa nu, deoarece ii va strica tot farmecul lui Galaxy NOTE, dar ramane de vazut.

Chiar sunt curios sa vad ce ne va prezenta cei de la Samsung pe data de 14 ianuarie pe langa seria Galaxy S21.

Related Articles

Samsung s21 – Merita sa il cumperi?

Alex Matei

Recunoașterea facială poate identifica persoanele care poartă măști

Alex Matei

Lasa un comentariu

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Citeste mai mult

Privacy & Cookies Policy
Nu puteți copia conținutul acestei pagini